Verlichting

Een goed lichtplan is essentieel in huis. Wat is een maaltijd als je de vrolijke kleuren van de verse groenten niet op je bord kunt zien liggen? Wat is een goed boek als de letters niet leesbaar zijn? Precies, helemaal niets. Daarom hebben wij een groot assortiment aan hanglampen, staande lampen en bureaulampen die tijdens de donkere avond uren zorgen voor genoeg licht in huis. Natuurlijk hoeft licht niet saai te zijn en zoeken wij de meest spannende, baanbrekende en bijzondere design lampen voor je uit.

Meer weten over de verschillende typen lampen? Lees dan verder in dit artikel, of stel ons een vraag via de contact pagina.

Lees verder

Staande lampen

Een staande lamp is een gezellige vriend in huis. Staande lampen zijn ideaal, omdat de lamp gemakkelijk kan worden verplaatst en overal in huis neergezet kan worden. Een vloerlamp zit dus niet gebonden aan één vaste plaats in huis. De mooie staande lampen Jipp van Dyyk zijn op verschillende plaatsen verstelbaar, zodat het licht altijd op de juiste plekken komt.

Hanglampen

Een hanglamp is typisch sfeerverhogend. Hoewel een hanglamp vaak een hoeveelheid licht concentreert op één specifieke plek, zorgt de uitstraling van de lamp voor sfeer in de gehele ruimte. Ben je op zoek naar een basic, rustig, tijdloos maar toch inspirerend design? Wellicht is dan de hanglamp Moon van VT-wonen een passend exemplaar. Toch op zoek naar iets spannenders? Dan is deze industriële hanglamp van Dyyk, verkrijgbaar in maar liefst vijf verschillende kleuren, wellicht de perfecte lamp voor bij jou thuis.

Bureaulampen

Lezen, leren, werken en studeren, we doen het allemaal aan een bureau. Omdat we onze ogen bij al deze activiteiten intensief gebruiken, is goede verlichting bij het bureau extra essentieel. Een bureaulamp moet daarom niet alleen leuk staan op het bureau, maar zeker ook functioneel zijn. De stoere en eigentijdse bureaulamp van VIPP design voldoet aan al deze eisen.