Kasten & Wandmeubels

Opgeruimd staat netjes, toch? Een opgeruimd huis geeft rust en oogt ruimer. Fijne kasten zorgen ervoor dat losse spulletjes gemakkelijk en overzichtelijk kunnen worden opgeborgen. Als de spulletjes zijn opgeruimd, blijft er nog maar één ding zichtbaar: de kast. Niet heel onbelangrijk dus om een mooie kast te hebben, die niet alleen veel opbergruimte biedt, maar ook nog eens ontzettend mooi in de ruimte staat. Een kast die perfect aansluit op jouw wensen en jouw woonstijl. Een kast waar je ogen van beginnen te stralen als je er naar kijkt. Wij houden net zoveel van dit soort kasten als jij, daarom zoeken wij altijd naar kwaliteitsmerken die goed weten wat opbergen is. Kasten van hoge kwaliteit, duurzaam, praktisch en in alle opzichten aan te passen aan jouw stijl en woonwensen. Of je nou voor strak en modern gaat of voor stoer en vintage, wij hebben een mooie kast voor jou.

Ga je voor een open of gesloten kast?

Een open kast is luchtiger en neemt daardoor ogenschijnlijk minder ruimte in in huis. Mooie spulletjes uitstallen op de planken, zorgt voor een persoonlijke touch aan je interieur. Toch heb je ook wel eens spulletjes die niet in het zicht hoeven te liggen. Een gesloten kast is dan weer een betere keuze. Of je kiest voor een open of gesloten kast, ligt vaak aan de plek en ruimte in huis en welke spullen je er in op gaat bergen. Daarnaast moet je in je overwegingen opnemen dat een vrijstaande kast, flexibeler is dan een inbouwkast. Het is relatief gemakkelijk om een vrijstaande kast te verplaatsen of mee te nemen naar een nieuwe woning, hierdoor kan een vrijstaande kast op veel meer manieren worden gebruikt dan een inbouwkast.

In de webshop toch niet helemaal jouw ding kunnen vinden? Kom dan gerust even langs in de showroom, gegarandeerd dat we daar wél hebben wat je zoekt.