Vinyl vloer

Een vinyl vloer wordt vaak toegepast in appartementen, waarom? Een vloer van vinyl is soepel en heeft een veerkrachtige onderlaag. Hierdoor werkt vinyl geluiddempend, wat ideaal is in een appartement met onderburen. Naast dit grote voordeel, is vinyl ook erg onderhoudsarm. Vinyl is olie en vet afstotend, waardoor er eigenlijk nooit vlekken in ontstaan. Daarnaast kan vinyl gewoon met een vochtige doek worden afgenomen, wat vinyl erg makkelijk maakt in onderhoud. In gezinnen met kinderen en huisdieren is vinyl dan ook een populaire keuze op de vloer. Het schoonhouden van vinyl is gewoon heel simpel. Omdat vinyl wordt gemaakt van synthetisch materiaal, kan een vinyl vloer soms statisch zijn. Gelukkig zijn de meeste vinyl vloeren daar tegenwoordig tegen behandeld, waardoor je vrijwel geen verschil meer merkt tussen een vinyl of enig ander materiaal in statischheid.

Vinyl is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en patronen. Zo is er vinyl met een houtpatroon, vinyl met een tegelpatroon, of vinyl met fantasiepatronen. Voor iedere smaak of stijl is er wel een mooie soort vinyl te vinden. Ook is vinyl relatief goedkoop in aanschaf, iets wat natuurlijk altijd mooi is meegenomen. Wij proberen altijd te werken met vinyl van hoge kwaliteit. Ook leggen onze specialistische vakmannen de vloeren zelf bij je thuis. Zo kunnen wij je het beste een mooie vloer garanderen, waar je nog vele jaren plezier van zult hebben.

Wil je eens rondsnuffelen tussen alle soorten vinyl die wij in ons assortiment hebben? Kom dan gerust eens langs in onze showroom. Wij zijn alle dagen van de week geopend.