Verf

Een huis sfeer geven gaat met niets gemakkelijker dan met een likje verf. Het verven van een muur gaat relatief snel en is ook relatief goedkoop in vergelijking tot andere manieren om een wand te bekleden. In onze verfhoek vindt je verf van Painting the past, een uniek verfmerk met meer dan 100 verschillende verfkleuren, die met de hand worden samengesteld. Alle kleuren zijn tijdloze tinten die een interieur echt tot een thuis maken.

Matte muurverf

De matte emulsions lijn bevat 89 verschillende kleuren matte verf. De kleuren variëren van mooie neutrals tot aan frisse kinderkleuren. De verf wordt matte gemaakt, door gebruik te maken van krijt. Hierdoor wordt het resultaat het mooist als de verf in twee lager op de muur of op het te verven voorwerp wordt aangebracht.

Matte&eggshell

De Eggshell lijn bevat iets meer glans dan de matte verftypes van Painting the Past en is daarom het mooist op deuren of keukenkastjes. Ook in deze verf zit relatief veel krijt verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de verf minder zal vloeien dan een terpentineverf in een vergelijkbare kleur. Hierdoor kunnen er soms nog wat penseelstreken zichtbaar blijven. Dit hoort bij het type verf en zorgt voor een warm en traditioneel uiterlijk.

In principe kunnen wij alle typen en kleuren verf van painting the past leveren, ook via een online bestelling. Wilt u toch liever een aantal stalen komen bekijken? Dan bent u altijd welkom in onze showroom.