PVC-vloeren

pvc vloeren oldenzaal enschede, visgraat pvc

PVC vloeren, dé trend van het moment. Werkelijk iedereen lijkt het over deze innovatie te hebben. Een vloer van PVC heeft dan ook veel voordelen.

Een PVC vloer is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en designs. Zo kun je een PVC vloer leggen met een houtlook of tegeldesign. Dit geeft een vrijwel identieke uitstraling als een houten of stenen vloer, maar dan zonder de grote hoeveelheid onderhoud en het hoge prijskaartje. PVC vloeren zijn redelijk slijtvast en gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Nog een groot voordeel van PVC is dat het in combinatie met een goede ondervloer meer geluid dempt dan verplicht wordt gesteld in bijvoorbeeld flatgebouwen of appartementen complexen.

Het verschil tussen PVS en vinyl

Het grote verschil tussen PVC en vinyl zit hem in de samenstelling van het materiaal. De lagen van de vloer zijn anders samengesteld bij PVC dan bij een vinyl vloer, waardoor PVC een stuk harder is dan Vinyl. Ook om deze reden is PVC alleen in tegels of stroken te krijgen en niet op een rol. Krasjes of deuken verschijnen door deze hardheid minder snel in een PVC vloer, waardoor de uitstraling van een PVC vloer ook een stuk luxer is.

pvs vloeren kopen, pvc vloer prijzen