Marmoleum

Marmoleum is nog niet heel bekend als vloerbekleding. Toch kun je met marmoleum veel kanten op en zou het wel eens jouw ideale type vloer kunnen zijn!

Natuurlijke vloerbekleding

Marmoleum wordt gemaakt van lijnolie, hars, houtmeel, jute en kalksteen. Hiermee is marmoleum dus een natuurproduct en biologisch afbreekbaar. Dit in tegenstelling tot veel andere kunstmatige vloerbekledingssoorten als vinyl. Hoewel marmoleum veel wegheeft van vinyl vloeren, is marmoleum veel sterker en dikker. Krassen komen dan ook vrijwel niet voor op een marmoleum vloer. Hierdoor is marmoleum erg geschikt voor ruimtes waar de vloer veel te lijden heeft, zoals in een school, gymzaal of ziekenhuis. Ook is marmoleum gemakkelijk schoon te maken met een stofzuiger en een vochtige mop. Er blijft geen vettig laagje op het marmoleum liggen, waardoor vuil en stof niet aan het oppervlak blijft plakken. Marmoleum is dus heel onderhoudsvriendelijk.

Marmoleum wordt verkocht in banen of tegels die in elkaar kunnen klikken. Helaas is het lastig om marmoleum netjes recht te leggen. Daarom wordt iedere marmoleum vloer die je bij ons koopt ook door een van onze specialisten bij je thuis gelegd. Zo kun je al lekker snel genieten van je nieuwe vloer.

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is met marmoleum? Neem dan geheel gratis en vrijblijvend contact met ons op, of kom gezellig langs in de showroom.