Bedbodems

Voor een optimale nachtrust is een goede combinatie van matras en bedbodem erg belangrijk. De bedbodem en de matras werken samen om je lichaam op een zo optimaal mogelijke manier te ondersteunen, zonder deze in haar bewegingen te belemmeren. Alle Morgana bedbodems kunnen dan ook exact naar jouw lichaam worden aangepast. Door de drukpunten van je lichaam te meten in verschillende slaaphoudingen, kan de morgana lattenbodem optimaal worden afgestemd op je lichaam. Deze metingen worden uitgevoerd in de zogenaamde cocon die je bij ons in de winkel kunt vinden.

Wanneer je lichaam plotseling verandert, door bijvoorbeeld een zwangerschap, kan de lattenbodem gemakkelijk worden bijgesteld om aan de nieuwe eisen van het lichaam te kunnen voldoen. Hierdoor gaat een Morgana bedbodem erg lang mee, zonder zijn werking te verliezen. De lattenbodem wordt vaak gecombineerd met een traagschuim of latex matras. Een matras met pocketvering is minder geschikt voor gebruik op een lattenbodem. Dit komt omdat de veren die ter hoogte van de tussenruimtes in de lattenbodem zitten, geen tegendruk krijgen en daardoor geen ondersteuning voor het lichaam kunnen bieden.

Wanneer je op zoek bent naar extra luxe en comfort, zijn alle lattenbodems ook verkrijgbaar als elektrische lattenbodem of verstelbare lattenbodem. Natuurlijk blijven ook de standaard vaste lattenbodems beschikbaar.

Een bedbodem zonder een bed is als een glas melk zonder glas of een bril zonder frame, ondenkbaar. Bekijk daarom ook onze grote collectie aan Bedden en Boxsprings.