Slapen

Wist je dat je een derde van je leven slapend doorbrengt? Dat zijn een heleboel uren in bed en dan rekenen we nog niet eens de uren mee waarin je in het weekend ontbijt in bed, of ’s avonds in bed geniet van een kop thee en een goed boek voor het slapen gaan. Een goede nachtrust is belangrijk voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Na een nacht goed slapen, voel je je niet alleen vrolijker maar ook energieker en sterker dan de dag ervoor.
Om al deze redenen is het kopen van een bed of matras iets dat met zorg moet gebeuren. Slapen is bij Seiger wonen dan ook een heuse wetenschap. Kom eens proefslapen in onze Morgana cocon, waarin de lattenbodem, of de box spring op basis van je verschillende lighoudingen en de natuurlijke drukpunten van je lichaam zal worden aangepast. Wanneer je lichaam door bijvoorbeeld een zwangerschap verandert, kunnen wij de bedbodem zo weer opnieuw instellen. Zo kunt je je leven lang genieten van alle voordelen die een nacht goed slapen te bieden heeft.

Meer informatie over slapen op maat? Klik hier

Beddenspecialist

Een goed bed of een goede matras kopen, waar je zonder problemen uren op kunt slapen. Dat is waar wij als beddenspecialist je graag mee helpen. Met kwaliteitsmerken als M line, Ergosleep, Auping en Morgana in ons assortiment, is er altijd een voor jou passend model beschikbaar. Onze beddenspecialisten volgen allemaal meerdere keren per jaar speciale cursussen waarmee ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen omtrent goed-en gezond slapen. Zo kunnen ze iedere klant optimaal adviseren en helpen.

Kijk gerust rond in onze webshop. Wanneer je een vraag hebt, helpen we je meer dan graag verder.