VT wonen

Wat is VT wonen?

vt wonen meubel en banken collectie kopen seiger wonen oldenzaal

VT wonen werd opgericht als interieurblad in 1964 en is de afgelopen tijd uitgegroeid van standaard interieurblad naar een begrip onder alle meubel en interieur liefhebbers. Naast een altijd actueel en inspirerend tijdschrift, heeft VT wonen nu ook een eigen interieurprogramma op tv en een eigen meubelcollectie. Deze meubelcollectie is al net zo goed aangepast op de huidige interieurtrends als de rest van het label; Mooie banken, stoere hanglampen en een praktisch VT wonen servies.

Zoals het VTwonen tijdschrift, heeft ook de meubelcollectie van VT-wonen het doel om je je eigen woonstijl te laten ontdekken. Daarom is de VT wonen collectie ontworpen om te combineren met je eigen favoriete interieur en design items. Op die manier kun je je persoonlijke droominterieur samenstellen. De artikelen in de VT-wonen wooncollectie zijn dan ook zo gemaakt, dat ze in principe bij ieder ander voorwerp passen. Bij ieder interieur en bij iedere kleur krijgen de meubels weer een hele nieuwe uitstraling. Ideale meubelen dus om in huis te hebben.

Heb je een mooie bank op televisie of de website gezien, maar wil je hem wel eerst even komen uitproberen? Kom dan geheel vrijblijvend langs in de showroom, testen mag altijd.