Varier

Wat is Varier?

varier design bureaustoelen, ergonomische bureaustoelen, kopen, woonwinkel oldenzaal, seiger

Een mensenlijf is gemaakt om te bewegen. Ons grote uithoudingsvermogen is niet voor niets uniek in de dierenwereld. Een kantoorbaan waarbij je het grootste gedeelte van de dag stil moet zitten, is dan ook eigenlijk totaal ongeschikt voor ons lichaam. Gemiddeld zitten we zo'n 8 uur per dag stil. Dat is meer dan de helft van de tijd dat we wakker zijn! Zitten wordt niet zonder reden het nieuwe roken genoemd, want zitten voor lange tijden achter elkaar is erg ongezond en brengt vooral ook vele gezondheidsproblemen met zich mee.

8 uur zitten is een heleboel voor een lichaam dat gemaakt is voor beweging. Daarom bedacht Varier een serie met Movement Chairs. De Movement Chairs van Varier zijn speciaal ontworpen, om ook tijdens het zitten de bewegingen van je lichaam te ondersteunen. Omdat bewegen zo'n essentieel onderdeel is van het mens zijn, is het niet alleen heel prettig maar ook heel gezond voor je lichaam en lichaamshouding als je stoel je bewegingen ondersteund en stimuleert.

Van de bureaustoel aan het bureau tot aan de relaxfauteuil in de woonkamer, Varier zorgt voor een gezonde en ergonomische zithouding, zonder de lichaamsbeweging te belemmeren. Er is door Varier zelfs speciale draagbare tracking software ontwikkeld die gedurende de dag je zitgedrag bijhoudt. Met de verzamelde informatie wordt je vervolgens geholpen met het aannemen-en behouden van een gezondere zithouding.

Meer informatie over Varier of de Movement Chair? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We helpen je meer dan graag met al je vragen.