Tommy M by Thomas Machalke

Wat is Tommy M by Thomas Machalke?

Tommy M by thomas Machalke leren banken webshop, Woonwinkel Oldenzaal

Als het op leer aankomt, ben ik eigenwijs. Aldus Thomas Machalke. Voor handgemaakte, leren banken moet je dan ook zeker bij Tommy M zijn. Met prachtige, tijdloze designs is de collectie aan leren banken uitgebreid en duurzaam. Het leer wordt met de hand uitgezocht, wat niet alleen de hoge kwaliteit van het materiaal garandeert maar ook ervoor zorgt dat ieder meubel een uniek stukje design is. Iedere stap in het process wordt vakkundig met de hand gedaan door ervaren specialisten met een passie voor het materiaal en de meubelen. Van het uitkiezen van de stukken leer tot aan het snijden en naaien van de bekleding, alles gebeurt met de hand.

Zowel klassieke als moderne leren banken worden door Thomas Machalke ontworpen. Wat je woonwensen dan ook zijn, Tommy M heeft altijd een passend model in hun assortiment. In felle kleuren of juist neutraal en natuurlijk. Extravagant of stoer en minimalistisch. Het is allemaal mogelijk.

Vraag dan ook zeker naar de mogelijkheden of kom langs in onze showroom om een aantal van de Tommy M banken uit te proberen.