Lampe Berger

lampe berger online kopen

Wat is Lampe Berger?

Lampe Berger is een merk van unieke design huisparfums. Door de unieke manier van branden en de unieke samenstelling van de parfums, zorgen de Lampe Berger huisparfums niet alleen voor een heerlijke geur in huis maar wordt de lucht in huis ook gezuiverd.

Hoe werkt het Lampe Berger systeem?

Het Lampe Berger systeem werkt met een katalysator. In de unieke brander van Lampe Berger, bevindt zich een steen die tijdens het branden enorm hoge temperaturen aanneemt. Deze hoge temperatuur zorgt ervoor dat moleculen van vieze geurtjes door roken, koken of andere nare huisluchtjes worden vernietigd. Daarnaast zorgt de steen uit de gepatenteerde Lampe Berger brander ervoor dat de groei van diverse schadelijke bacterieën wordt voorkomen. De unieke werking van de Lampe Berger branding is aangetoond in een labratorium.

Door de brander te gebruiken in combinatie met de huisparfums van Lampe Berger, worden nare geurtjes vernietigd en wordt een heerlijke luxe geur verspreid door het huis. De Lampe Berger parfum is zo ontworpen dat de geur ook na het uitblazen van de brander, nog urenlang in huis kan blijven hangen, zelfs in de grotere woonruimtes.