IXXI Design

Wat is IXXI design?

IXXI design wanddecoratie Rijksmuseum, bestellen

Het allerleukste product van de afgelopen tijd? Voor ons is dat de IXXI design wanddecoratie, of is dat raar om te zeggen? Wij zijn in ieder geval dol op deze nieuwe manier van kunst in huis. IXXI design is een merk van Nederlandse bodem die het gebruik van kunst in huis op een nieuwe, frisse manier mogelijk maakt. Door de verschillende kleinere IXXI tegeltjes aan elkaar te bevestigen, ontstaat er een groot schilderij dat je gemakkelijk in je woonkamer, keuken of slaapkamer op kunt hangen. In samenwerking met grote musea van over de hele wereld, bijvoorbeeld met het Rijksmuseum, het van Gogh museum of het Victoria & Albert museum in London, maakte IXXI al vele mooie collecties.

Van een bloemstilleven tot aan flamingo's en natuurprints en van het meisje met de parel tot aan een zelfportret van van Gogh in pixel stijl, IXXI muurdecoratie heeft het allemaal in huis.

De speciale kaarten van IXXI design worden geprint op Synaps materiaal. Dit is een hoogwaardig synthetisch materiaal dat watervast is en niet scheurt of kreukelt. Deze kaarten worden vervolgens gekoppeld aan de hand van plastic koppelstukjes. Ook nadat het kunstwerk in elkaar zit, zijn kaarten nog gemakkelijk te verwisselen of bij te bestellen. Zo blijft je IXXI schilderij altijd mooi en up-to-date bij je interieur.

Wij zijn er trots op dat wij in Overijssel de eerste en enige verkoper van IXXI design mogen zijn. Ben je op zoek naar een design dat je niet op de website kunt vinden? Neem dan contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.