Dyyk

Wat is Dyyk?

dykk design legend bank scandinavisch design kopen, leren bank, seiger oldenzaal

Dyyk is een snelgroeiend designmerk van Nederlandse bodem, met prachtige banken, lampen, tafels en andere meubelen in de collectie. Hoewel het design van Dyyk naar eigen zeggen "eigenwyys" is, zijn ze in hun aanpak juist heel erg nuchter. Mooi design, bruikbaarheid en betaalbaarheid kunnen prima samen gaan volgens Dyyk. Dat blijkt, want de meubelen van DYYK zijn met hun eigentijdse, maar vooral ook praktische design ook nog eens heel goed betaalbaar. Van de Coco draaifauteuil tot aan de Legend bank, het zijn nu al stuk voor stuk design klassiekers.

Dyyk maakt al haar producten in eigen huis en test de producten uitvoerig voordat ze de deur uit gaan. Zo kan Dyyk ultieme kwaliteit van haar meubelen garanderen. Koop je een meubel van DYYK, dan koop je design, kwaliteit, duurzaamheid en een portie Hollandse nuchterheid. Beter kunnen we het ook niet verwoorden, Dyyk is gewoon een heel erg mooi merk.

Een bank of stoel gezien die je graag met andere bekleding zou hebben? Neem dan even contact met ons op, personaliseren van de Dyyk meubelen is geen enkel probleem.

Van dit merk