Auping

Wat is Auping?

Het verhaal van Auping begint al in 1888 toen Johannes Albertus Auping, een smit uit Deventer, de opdracht kreeg om hygiënische matrassen te maken voor een gasthuis. Tot dat moment sliepen de mensen daar op stromatrassen. Auping ontwierp een metalen bedframe met daartussen metalen draden gespannen voor de ondersteuning tijdens de nacht. Al snel stroomden er meer opdrachten binnen en bij iedere bestelling werd het bedontwerp een beetje verbeterd.

In 1988 kreeg Auping de titel:"Koninklijk" een titel die Auping door de vele jaren ervaring zeker verdient. Bij Auping geloven ze in een goede nachtrust. Een goede nachtrust draagt immers bij aan gezondheid en een energieke dag en dat is iets waar Auping graag bij wil helpen. Met focus op het milieu, duurzame bedrijfsprocessen en een eigentijds design, staat Auping altijd aan kop wat bed innovatie betreft. Auping streeft ernaar om in 2020 alle bedrijfsprocessen, producten en diensten duurzaam te hebben ingericht door de focus te leggen op circulaire bedrijfsvoering, energiebesparing- en vernieuwing en mensgerichtheid.

Met enkel werknemers met een passie voor slapen, is een bed van Auping een tijdloze en comfortabele toevoeging aan je slaapkamer.

Toch liever eerst even proefslapen? Kom dan geheel vrijblijvend langs in onze showroom. Wij zijn 7 dagen per week geopend.