Zijn de Varier move basculante en Varier move gelijk?

Zijn de Varier move en de Varier move basculante dezelfde stoel?

De Varier Basculante is geen apart model van de Varier move kruk. Basculante is een Italiaanse term die aanduidt dat het om een verhoogd frame van De Varier move kruk gaat. De Varier move stoel is verkrijgbaar met een klein, normaal en verhoogd frame zodat er voor iedereen een goed passende kruk verkrijgbaar is.

  • Het kleine frame van de Varier Move is geschikt voor zithoogtes van 49-68 cm
  • Het middenhoge frame van de Varier Move is geschikt voor zithoogtes van 56- 82 cm
  • Het hoge frame van de Varier Move is geschikt voor zithoogtes van 65-87 cm

Deze laatste variant van de Varier Move, wordt door sommige retailers ook aangeduid met de term "basculante".

Terugkomend op de vraag hierboven: Ja, de Varier move en de Varier move basculante zijn dezelfde stoel. Let echter wel op de zithoogte van deze stoelen zodat je comfortabel op de kruk kunt zitten.

is de varier move basculante gelijk aan de varier move?

De Varier Move verder aanpassen aan je persoonlijke voorkeur

Naast dat je kunt kiezen voor een laag, midden of hoog frame, zijn er nog een aantal andere componenten van de Varier Move kruk die aan te passen zijn aan jouw lichaam en voorkeuren.

De zitting

De zitting van de Varier move is verkrijgbaar in een ruguliere en in een kleine maat. De reguliere zitting (het zadel) van de varier move heeft een doorsnee van 43 cm. De kleinere variant heeft een zadel van 36 cm. Dit kleine zadel is bijvoorbeeld ideaal voor kinderen of kleinere mensen. De kleinere zitting zorgt ervoor dat de benen meet bewegingsvrijheid hebben en stimuleren hiermee de doorbloeding in de bovenbenen.

Kleuren

Naast fijn zitten, wil het oog natuurlijk ook wat. Daarom is de Varier Move op allerlei plekken aan te passen aan persoonlijke smaak. De houten ronde voet van de Move kan worden gekozen in een neutrale houtkleur, wit, grijs of in het zwart. Het frame kan worden geleverd in wit, zwart en grijs. Verder kan de kruk bekleed worden met diverse soorten hoge kwaliteit stoffen. Iedere stofsoort is vervolgens weer verkrijgbaar in verschillende kleuropties. Al deze keuzes samen zorgen ervoor dat iedere Varier move uniek en persoonlijk is. Zo zit je niet alleen fijn maar ook mooi.

Bekijk hier alle modellen van Varier.