Hoe breng je painting the past aan?

hoe breng je painting the past verf aan

Hoe breng je painting the past verf aan?

De painting the past verf is op twee verschillende manieren aan te brengen. Beide manieren van aanbrengen geven een heel ander eindresultaat. Welke manier van aanbrengen het meest geschikt is voor jouw situatie, is geheel afhankelijk van persoonlijke smaak en wensen. Hoe de verf van painting the past ook wordt aangebracht, het aanbrengen is altijd gemakkelijk te doen. Gebruiksgemak staat bij Painting the past hoog in het vaandel. Hierdoor is iedere Painting the past verf gemakkelijk zelf aan te brengen.

Painting the past matt emulsions aanbrengen

De painting the past matt emulsion verf is uitermate geschikt voor op de muur. Deze verf is op twee verschillende manieren aan te brengen; met een vachtroller of met een kwast. Door de matt emulsion muurverf aan te brengen met een vachtroller, ontstaat er een egaal en glad resultaat. Voor een meer rustiek en licht gestreept resultaat, kan de verf met een kwast worden aangebracht. Voor het allermooiste resultaat, kan de verf met de speciale vintage painting the past kwast worden aangebracht. Dit is een speciale houten blokkwast die ook uitermate geschikt is voor het aanbrengen van de rustic@ verf.

Breng de painting the past matt emulsion muurverf zonder voorbehandeling over de latex grondverf aan. Voor poreuze oppervlaktes is het aan te raden om de verf voor 10% te verdunnen met water. Op deze manier wordt er zo min mogelijk verf opgezogen door de muur en kan een zo groot mogelijk oppervlak worden beschilderd met een emmer verf. Voor het allermooiste resultaat, breng je twee lagen painting the past verf aan op de muur. Zo is de dekking optimaal en de kleur helemaal egaal.

Painting the past matt of eggshell verf aanbrengen

De painting the past matt of eggshell interieurverf is geschikt voor hout, mdf of radiatoren. Het aanbrengen van een grondlaag is bij deze verf niet nodig. Wel moet het oppervlak droog en schoon zijn voordat je begint met schilderen. De matt en eggshell verfsoorten zijn waterdragende laksoorten en moeten daarom ook met een acrylroller of acrylkwast worden aangebracht. In twee of drie lagen, is het resultaat het aller mooist.

Voor sterk zuigende oppervlaktes (zoals bijvoorbeeld oude deuren of muren) kan de eerste laag verf voor 30% met water worden verdund.

Painting the past rustic@ aanbrengen

De Rustic@ verf van painting the past geeft door de marmerdeeltjes in de verf geweldig mooie effecten op de muur. Door de Rustic@ verf met de speciale painting the past verfkwast aan te brengen, ontstaat een prachtige structuur op de muur. Ook de moderne betonlook kan worden nagemaakt met de Rustic@ verf en de painting the past verfkwast. De Rustic@ verf is van alle painting the past verfsoorten het meest lastig om zelf aan te brengen. Wanneer je een bepaald effect wilt creëren met deze verf, is het aan te raden om altijd even contact op te nemen met een professionele schilder voor advies.

Painting the past paste wax aanbrengen

De paste wax van painting the past kan gebruikt worden om een verweerd effect op meubelen en andere voorwerpen te creëren. Het aanbrengen van de wax is erg gemakkelijk. De wax kan worden aangebracht met een kwast of met een niet pluizende doek. Laat de wax daarna 15 minuten drogen en wrijf het oppervlak daarna schoon met een schone, droge doek. Het effect van de wax is daarna meteen al zichtbaar.

Meer weten over het aanbrengen van Painting the past verf? Neem gerust even contact op met één van onze specialisten.